miércoles, 6 de abril de 2016

Crepes B/W... la vida en blanco y negro.

Black & White Mille Crepe

INGREDIENTS -  Ingredientes

12 large eggs - Huevos
4 cups of whole milk - Crema de leche
1 cup of water -  Taza de agua
⅔ cup of butter, melted - Mantequilla derretida
2 ½ cups of all-purpose flour - Harina multiproposito.
6 Tbsp. of sugar - Azucar
1 tsp of vanilla - Vainilla
⅓ cup of dark chocolate powder - Taza de chocolate negro
Whipped topping - Crema batida
Powdered sugar for the top -Azucar glass

PREPARATION

Have all ingredients at room temperature. Whisk together eggs, milk, and water. Add butter, vanilla, and sugar. Sift in flour. Whisk until no clumps remain. Strain the crepe batter into two bowls: one for the vanilla crepes, the other for chocolate crepes. Sift cocoa powder into one bowl and whisk together.
Tener todos los ingredientes a temperatura ambiente. Batir los huevos, la leche y el agua. Añadir la mantequilla, la vainilla y el azúcar. Tamizar (Cernir) la harina. Batir hasta que no haya grumos permanecen. Colar la pasta de crepe en dos recipientes: uno para los crepes de vainilla, el otro para crepes de chocolate. Tamizar (Cernir) el cacao en polvo en un tazón y mezcle.
Preheat an eight-inch pan over medium heat. Pour ¼ cup of batter into the pan, swirl until you have an even crepe. Flip after one minute and continue to cook for an additional 30 seconds. Stack crepes and cool to room temp.
Precalentar una sartén de ocho pulgadas a fuego medio . Verter ¼ taza de mezcla en el molde , remolino hasta que tenga un crepé aún . Voltear después de un minuto y continuar la cocción durante otros 30 segundos . Pila de crepes y enfriar a temperatura ambiente .
Layer crepes, spreading a thin layer of whipped topping between each layer. Dust with powdered sugar. Chill if not serving immediately. Enjoy 
Realiza varias capa de crepes, extendiendo una capa fina de crema batida entre cada capa. Espolvorear con azúcar en polvo. Servir inmediatamente. Disfrutar
Por si las moscas, aquí tienen el video: